Contacteer ons
Steven Han

Telefoonnummer : +8613969750183

WhatsApp : +8613969750183

Qingdao Xinrui Plastic Machinery Co., Ltd.

Plastic de Machinesco. van Qingdaoxinrui, Ltd.

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken XINRUI Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 5000000-6000000 Opgericht Jaar 2009
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Ons bedrijf is een professionele fabrikant en een exporteur van pvc-tapijt/de machine van de matuitdrijving, plastic blad/raadsuitdrijvingsmachine, wpc machine en de plastic machine van de pijpuitdrijving in China.

Wij zijn een wetenschap en technologie kennis-intensief bedrijf integrerend het onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging, verkoop en dienst, professioneel de de belast met de vervaardiging van plastic uitdrijvingsmateriaal.

Wij hangen altijd het principe van „krediet aan zijn de basis, is de kwaliteit het leven, is de innovatie onze achtervolging, is de dienst de leiding“, houdend de kwaliteitsbelofte voor klanten, zich concentreert bij het introduceren en cultiverend talent, samenwerkend met vele wetenschap en onderzoekinstituten. Wij hebben sterke technologiemacht en perfectioneren testende middelen, het integreren geavanceerde technologievoordelen en stijf materiaal en vele technologen met werkervaring in het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging van plastic uitdrijvingsmachines geïntroduceerd.

Is Plastic de Machinesco. van Qingdaoxinrui, Ltd een hoge en nieuwe technologie-onderneming. Het wordt gevestigd in Jiaozhou, Qingdao-stad, Shandong-Provincie, dicht bij Qingdao-Luchthaven, Station, uitdrukkelijke manier, is het vervoer zeer geschikt.

Ons bedrijf heeft strikt kwaliteitsbeheersysteem, de ISO9001-2008-Certificatie, en de van de het Productveiligheid van de EU „van de Goedkeuringsce Certificatie“ overgegaan.

Onze producten zijn verkocht aan overal China en uitgevoerd naar landen over de hele wereld, zoals India, Bangladesh, Pakistan, Rusland, de Oekraïne, Azerbeidzjan, Oezbekistan, Kazachstan, Algerije, Italië, Israël, Roemenië, Turkije, Thailand, Vietnam, Mexico, Brazilië, Paraguay, Argentinië, Peru, Zuid-Afrika, Egypte etc.

De „uitstekende Kwaliteit en de Redelijke Prijs“ zijn Xinrui-de kwaliteitsbeleid van het Bedrijf;
De „eerlijke Dienst en Win-win Samenwerking“ zijn Xinrui-de kernconcept van het Bedrijf.

Is Plastic de Machinesco. van Qingdaoxinrui, Ltd bereid samen met u werken om een mooiere en betere toekomst tot stand te brengen.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd gevestigd op 8 Augustus, 2009 en wij zijn in dienst genomen in plastic uitdrijvingsmachines als plastic raadsmachine, plastic matmachine, plastic profielmachine en plastic pijpmachine, enz.

 

 

Dienst

7days*24h de mobiele Dienst

En gebiedsinstallatie die, die Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning, Vervangstukken, de Dienst van Gebiedsmaintenance&repair opdragen opleiden.

 

China Qingdao Xinrui Plastic Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Team

Cooperative sales team,experienced mechanical engineer,electric engineer and production engineer and dedicated after-sales engineer.

 

China Qingdao Xinrui Plastic Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0